Klienter

Siden 2007 har rideskoler, spring- og dressur ryttere samt hunde- og katte ejere kontaktet mig, så forståelse og tillid imellem dyr og ejere kunne blive etableret, genetableres eller manifesteres.

Etik

Tillid og tryghed er forudsætningen for et godt samarbejde, tryghed flytter grænser.
Jeg vil forsøge aldrig at få dig og dit dyr til at føle jer kastet ud af jeres komfort zone. Hvad dyret fortæller mig er fortroligt, og en sag imellem dig, dit dyr og jeg.

 

Julia og Lullo

Julia og Lullo

Jeg fik min scæferblanding Lullo som hvalp. Indenfor det første år begyndte hun at udvise store alene hjemme problemer som jeg desværre ikke kunne løse med almindelig træning. Jeg kendte Lis igennem min lokale rideskole som Lullo og jeg besøgte hver dag. Jeg vidste at Lis havde hjulpet nogle af mine veninder med deres hest og de havde oplevet en forbedring i deres træning efterfølgende. Derfor tog jeg fat på hende en dag for at spørge ind til om Lullos og mim problematik var noget hun kunne hjælpe med. Det var det absolut ifølge Lis og vi aftalte en tid til et besøg et par dage senere. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente så jeg havde ikke ikke forberedt nogle spørgsnål og jeg var også ret skeptisk hvis jeg skal være ærlig. Lis banker på døren og det første hun siger (inden Hej) er at Lullo vil have noget mere plads at være på. Gerne udenfor. Det var jo ikke så nemt for mig at løse på daværende tidspunkt da jeg var bachelor studerende og boede i en lille lejlighed. Men igennem Lis fik vi forklaret Lullo at vi nok skulle flytte en dag og at indtil da ville jeg tage hende i hundeskoven eller til stranden flere gange om ugen så hun kunne strække sine ben ordentligt ud og få brugt noget krudt. Siden den snak oplevede jeg ikke at hun gøede når hun var alene eller at hun kradsede i væggene. Hun er nu en kærlig og rolig hund som ikke stresser over at være alene hjemme, så jeg kan kun anbefale Lis og det hun kan til alle der møder et problem med deres kæreste dyr som de ikke forstår eller kan finde ud af at løse selv.

Julia

 

Lærke og Balou

Lærke og Balou

Jeg har altid troet der var noget mellem himmel og jord, men hvad vidste jeg ikke. Jeg mødte ved et tilfælde Lis på et loppemarked, der fortalte hun var dyrehvisker, hvilket var helt perfekt, da min hund Balou har haft nogle adfærdsproblemer, og har været meget vred på haven og på andre hunde. Min hund var også meget vild og voldsom når der kom gæster.

Da Lis kom og ’snakkede’ med min hund, kunne hun fortælle en masse omkring hende, om hvad hun tænkte og følte, hvilket alt sammen var rigtigt og gav god mening. Derudover kunne hun sammenkoble mine følelser og tanker med Balou, og derved gav det endnu bedre mening. Det viste sig, at min egen situation i livet før og nu har påvirket min hund, og derved gjort nogle ting ved hendes adfærd. Efter besøget med Lis, er min hund blevet mere rolig når der kommer gæster, hun stresser slet ikke rundt som hun gjorde før, hun er ikke sur på hjørnet i haven mere, hvor en lille hund altid står og gør, og når vi er ude at gå er hun ligeglad med andre hunde og mennesker.

jeg var skeptisk over om Lis virkelig kunne det hun fortalte, men må indrømme , jeg er blevet blæst omkuld af de evner hun har, det er yderst IMPONERENDE. Har fået en anden hund, jeg ved hvad føler og tænker omkring mig og min familie, og hvad hun tænker og drømmer om i sit hundeliv 🙂 så har fået en glad og afslappende boxer, og er ovenikøbet selv blevet klogere. Amazing siger jeg bare! Jeg er glad og min hund er det samme. Jeg kan derfor varmt anbefale Lis, da hun er utrolig professionel og samtidig er en meget herlig og skøn dame.

Lærke Geertsen, 20 år, Holstebro

 

anja og michell

Anja Sørensen og Michell

En onsdag, hvor jeg var til springundervisning på rideskolen ville min hest Michell pludselig ikke springe, som hun plejer. Jeg henvendte mig til Lis, der på det tidspunkt var tilknyttet rideskolen, for at spørge om hun kunne finde ud af hvad, der var galt.

Hun stillede sig ved Michell, og sagde til mig at der under Michells dækken var et lille halmstrå, som generede. Jeg tjekkede og fandt et halmstrå på et til to centimeter, som jeg fjernede. Herefter sprang Michell, som hun plejer.”

Anja Sørensen

 

Camilla og Magnus

Da vores datter kom til verden, skabte det stor frustration hos vores ene hund Magnus. Han følte sig tydeligvis truet af hendes tilstedeværelse, og som tiden gik blev det værre og værre. Vi måtte dele huset op med en låge, og sikre os at Magnus aldrig var i samme afdeling som vores datter. Hvis hun kravlede forbi ham, hans kurv, hans mad eller lignende knurrede han. Det skabte stor frustration, for Magnus var normalt en glad hund. Aflivning var på tale, da vores datters sikkerhed naturligvis kom i første række. Så hørte jeg om Lis, og jeg prøvede at ringe til hende…

Jeg erkender gerne, at min skepsis var stor! Men vi stod ved en skillevej og havde ikke mange muligheder tilbage. Efter en lang snak i telefonen, kom hun ud og besøgte os. Lis kunne hurtigt fornemme, at der var noget galt inde i Magnus. Ikke kun psykisk, men også fysisk. Hvad Lis ikke vidste, var at Magnus led af spondylose (forandringer på rygsøjlen). Det betød at hans nervebaner til tider kom i klemme, og gav ham store smerter. Lis beskrev, at der var noget med hans nerver og at han ikke kunne overskue særligt meget. Hun ville gerne prøve healing, som skulle forløbe over en periode. Lis gik igang med sin behandling, og besøgte os jævnligt. Efter nogen tid, begyndte Magnus at forandre sig. Det var ikke fra den ene dag til den anden, men små ting i hverdagen blev langsomt bedre. Lis afsluttede sin behandling, og så skulle vi bare ringe hvis noget blev værre. Det er nu ca. 6 måneder siden.

Den dag i dag, er Magnus en helt anden hund! Han har efterfølgende ikke haft nogen bivirkninger af sin spondylose. Han er ikke ’skærmet’ længere, og han kan sagtens være i samme rum som vores datter. Han har ikke knurret af hende siden Lis’s sidste besøg. Vi vil fortsat være opmærksomme, – det skal man altid være, uanset hvad, når børn omgås dyr!

Men Lis har gjort noget ved Magnus, jeg ved ikke præcis hvad, men hun har uden tvivl hjulpet ham…
Magnus er en glad hund igen, og det er vi alle meget taknemmelige for!

Varme hilsner fra Camilla Vejlby